Advertisement

Κοινωνικοσ Τουρισμοσ Αποτελεσματα / 1 day ago · στην ηλεκτρονική διεύθυνση του οαεδ αναρτήθηκαν για το πρόγραμμα « κοινωνικός τουρισμός 2021 » οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα.

Κοινωνικοσ Τουρισμοσ Αποτελεσματα / 1 day ago · στην ηλεκτρονική διεύθυνση του οαεδ αναρτήθηκαν για το πρόγραμμα « κοινωνικός τουρισμός 2021 » οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα.. Δεν πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα κατά την ενότητα α' του παρόντος β. Κατά τη διαδικασία ελέγχου αποκλείονται από τη συμμετοχή στο πρόγραμμα αιτούντες που: Ως ατομικό εισόδημα φορολογικού έτους 2018 νοείται το πραγματικό εισόδημα του υποχρέου για το έτος χρήσης από 01.01.2018 έως 31.12.2018, όπως αυτό δηλώθηκε στις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος που υποβλήθηκαν το έτος 2. Διαβάστε όλα τα νέα στο topics.gr. Jul 15, 2021 · αποτελεσματα κοινωνικου τουρισμου:

Δείτε τους πίνακες που αναρτήθηκανε με τα προσωρινά αποτελέσματα για το 2021. See full list on ethnos.gr Jul 15, 2021 · αποτελεσματα κοινωνικου τουρισμου: Ως ατομικό εισόδημα φορολογικού έτους 2018 νοείται το πραγματικό εισόδημα του υποχρέου για το έτος χρήσης από 01.01.2018 έως 31.12.2018, όπως αυτό δηλώθηκε στις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος που υποβλήθηκαν το έτος 2. Jun 24, 2020 · οι δικαιούχοι μπορούν να πραγματοποιήσουν από μία (1) έως έξι (6) διανυκτερεύσεις, όποτε επιθυμούν κατά τη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος, σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν ελεύθερα από το «μητρώο παρόχων» του οαεδ, κατόπιν συνεννόησής τους με τον πάροχο του.

Oaed Koinwnikos Toyrismos 2019 2020 Dhmosieythkan Ta Oristika Apotelesmata Toy Koinwnikoy Toyrismoy 2019 2020
Oaed Koinwnikos Toyrismos 2019 2020 Dhmosieythkan Ta Oristika Apotelesmata Toy Koinwnikoy Toyrismoy 2019 2020 from www.koinonikostourismos.gr
Δεν αποδεικνύεται ότι πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, γιατί δεν έχουν ακολουθήσει τη διαδικασία υποβολής της αίτησης, όπως αυτή περιγράφεται στην ενότητα β' του παρόντος, και δεν έχουν συμπληρώσει ορθά όλα τα πεδία της αίτησης ή έχουν συμπληρώσ. Ως ατομικό εισόδημα φορολογικού έτους 2018 νοείται το πραγματικό εισόδημα του υποχρέου για το έτος χρήσης από 01.01.2018 έως 31.12.2018, όπως αυτό δηλώθηκε στις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος που υποβλήθηκαν το έτος 2. Jul 15, 2021 · αποτελεσματα κοινωνικου τουρισμου: Στις περιπτώσεις που κατά την παράγραφο 1 της ενότητας γ' του παρόντος απαιτούνται δικαιολογητικά, οι υπηρεσίες (κπα2) του οργανισμού ελέγχουν τα δικαιολογητικά που επισυνάπτονται στην αίτηση ή που παραλαμβάνουν και με ευθύνη των προϊσταμένων ενημερώνουν τα αντίστοιχα πεδία του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής των δικαιολογητικών. Τα μοριοδοτούμενα κριτήρια για την επιλογή των δικαιούχων είναι τα εξής: Συγκεκριμένα, χθες τετάρτη 14 ιουλίου 2021 αναρτήθηκαν οι. See full list on ethnos.gr See full list on ethnos.gr

See full list on ethnos.gr

Δεν αποδεικνύεται ότι πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, γιατί δεν έχουν ακολουθήσει τη διαδικασία υποβολής της αίτησης, όπως αυτή περιγράφεται στην ενότητα β' του παρόντος, και δεν έχουν συμπληρώσει ορθά όλα τα πεδία της αίτησης ή έχουν συμπληρώσ. Συγκεκριμένα, χθες τετάρτη 14 ιουλίου 2021 αναρτήθηκαν οι. Κατά τη διαδικασία ελέγχου αποκλείονται από τη συμμετοχή στο πρόγραμμα αιτούντες που: More images for κοινωνικοσ τουρισμοσ αποτελεσματα » Τα προσωρινά αποτελέσματα για το πρόγραμμα οαεδ αναμένονται σύμφωνα με πληροφορίες στα μέσα του ιουλίου. Ως ατομικό εισόδημα φορολογικού έτους 2018 νοείται το πραγματικό εισόδημα του υποχρέου για το έτος χρήσης από 01.01.2018 έως 31.12.2018, όπως αυτό δηλώθηκε στις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος που υποβλήθηκαν το έτος 2. Διαβάστε όλα τα νέα στο topics.gr. See full list on ethnos.gr 1 day ago · στην ηλεκτρονική διεύθυνση του οαεδ αναρτήθηκαν για το πρόγραμμα « κοινωνικός τουρισμός 2021 » οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα. Οι πληροφορίες σχετικά με το εισόδημα των δικαιούχων θα αναζητηθούν με ηλεκτρονικό τρόπο από την ανεξάρτητη αρχή δημοσίων εσόδων (ααδε). Jul 15, 2021 · αποτελεσματα κοινωνικου τουρισμου: Με βάση τα στοιχεία που έχουν συμπληρωθεί στις αιτήσεις αναζητούνται με ηλεκτρονικό τρόπο οι απαιτούμενες πληροφορίες από τις οποίες εξακριβώνεται το δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα. Ειδικότερα αυτή τη στιγμή προχωράει ο έλεγχος από την ααδε για να εξακριβωθεί το δικαίωμα συμμετοχής στο.

Τα μοριοδοτούμενα κριτήρια για την επιλογή των δικαιούχων είναι τα εξής: Τα προσωρινά αποτελέσματα για το πρόγραμμα οαεδ αναμένονται σύμφωνα με πληροφορίες στα μέσα του ιουλίου. 1 day ago · στην ηλεκτρονική διεύθυνση του οαεδ αναρτήθηκαν για το πρόγραμμα « κοινωνικός τουρισμός 2021 » οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα. See full list on ethnos.gr Διαβάστε όλα τα νέα στο topics.gr.

Koinwnikos Toyrismos 2020 Apotelesmata Edw Oi Proswrinoi Pinakes Pws 8a Kanete Enstash Newsbomb Eidhseis News
Koinwnikos Toyrismos 2020 Apotelesmata Edw Oi Proswrinoi Pinakes Pws 8a Kanete Enstash Newsbomb Eidhseis News from nb.bbend.net
Οι πληροφορίες σχετικά με το εισόδημα των δικαιούχων θα αναζητηθούν με ηλεκτρονικό τρόπο από την ανεξάρτητη αρχή δημοσίων εσόδων (ααδε). Διαβάστε όλα τα νέα στο topics.gr. Δεν πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα κατά την ενότητα α' του παρόντος β. Με βάση τα στοιχεία που έχουν συμπληρωθεί στις αιτήσεις αναζητούνται με ηλεκτρονικό τρόπο οι απαιτούμενες πληροφορίες από τις οποίες εξακριβώνεται το δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα. Δεν αποδεικνύεται ότι πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, γιατί δεν έχουν ακολουθήσει τη διαδικασία υποβολής της αίτησης, όπως αυτή περιγράφεται στην ενότητα β' του παρόντος, και δεν έχουν συμπληρώσει ορθά όλα τα πεδία της αίτησης ή έχουν συμπληρώσ. Συγκεκριμένα, περιέχουν τα αποτελέσματα για. Συγκεκριμένα, χθες τετάρτη 14 ιουλίου 2021 αναρτήθηκαν οι. Jun 26, 2021 · επισημαίνεται ότι η ορθή και πλήρης συμπλήρωση των αιτήσεων, καθώς και η ταυτόχρονη υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών θα βοηθήσει στην ταχύτερη επεξεργασία τους.

Ως ατομικό εισόδημα φορολογικού έτους 2018 νοείται το πραγματικό εισόδημα του υποχρέου για το έτος χρήσης από 01.01.2018 έως 31.12.2018, όπως αυτό δηλώθηκε στις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος που υποβλήθηκαν το έτος 2.

Συγκεκριμένα, περιέχουν τα αποτελέσματα για. Με βάση τα στοιχεία που έχουν συμπληρωθεί στις αιτήσεις αναζητούνται με ηλεκτρονικό τρόπο οι απαιτούμενες πληροφορίες από τις οποίες εξακριβώνεται το δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα. See full list on ethnos.gr Αντίστροφα μετράει ο χρόνος γ ια την ανακοίνωση των δικαιούχων του προγράμματος «κοινωνικός τουρισμός 2021» του οαεδ. See full list on ethnos.gr Για τους συμμετέχοντες που από τη διαδικασία ελέγχου προκύπτει ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος αποκλεισμού, εφαρμόζεται διαδικασία μοριοδότησης από το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα του οργανισμού, στην οποία θα στηριχθεί η επιλογή τους ή μη για την επιδότηση της διαμονής τους σε τουριστικά καταλύματα. Τα μοριοδοτούμενα κριτήρια για την επιλογή των δικαιούχων είναι τα εξής: Δεν πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα κατά την ενότητα α' του παρόντος β. Jun 24, 2020 · οι δικαιούχοι μπορούν να πραγματοποιήσουν από μία (1) έως έξι (6) διανυκτερεύσεις, όποτε επιθυμούν κατά τη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος, σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν ελεύθερα από το «μητρώο παρόχων» του οαεδ, κατόπιν συνεννόησής τους με τον πάροχο του. Jul 16, 2020 · αποτελεσματα κοινωνικου τουρισμου; Δείτε τους πίνακες που αναρτήθηκανε με τα προσωρινά αποτελέσματα για το 2021. Jun 26, 2021 · επισημαίνεται ότι η ορθή και πλήρης συμπλήρωση των αιτήσεων, καθώς και η ταυτόχρονη υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών θα βοηθήσει στην ταχύτερη επεξεργασία τους. Συγκεκριμένα, χθες τετάρτη 14 ιουλίου 2021 αναρτήθηκαν οι.

1 day ago · στην ηλεκτρονική διεύθυνση του οαεδ αναρτήθηκαν για το πρόγραμμα « κοινωνικός τουρισμός 2021 » οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα. Για τους συμμετέχοντες που από τη διαδικασία ελέγχου προκύπτει ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος αποκλεισμού, εφαρμόζεται διαδικασία μοριοδότησης από το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα του οργανισμού, στην οποία θα στηριχθεί η επιλογή τους ή μη για την επιδότηση της διαμονής τους σε τουριστικά καταλύματα. Ειδικότερα αυτή τη στιγμή προχωράει ο έλεγχος από την ααδε για να εξακριβωθεί το δικαίωμα συμμετοχής στο. Ακολουθήστε το armyvoice.gr στο google news. See full list on ethnos.gr

Koinwnikos Toyrismos 2021 Anarth8hkan Oi Pinakes Me Ta Proswrina Apotelesmata Eley8eros Typos
Koinwnikos Toyrismos 2021 Anarth8hkan Oi Pinakes Me Ta Proswrina Apotelesmata Eley8eros Typos from eleftherostypos.gr
Jul 16, 2020 · αποτελεσματα κοινωνικου τουρισμου; Συγκεκριμένα, χθες τετάρτη 14 ιουλίου 2021 αναρτήθηκαν οι. Jun 26, 2021 · επισημαίνεται ότι η ορθή και πλήρης συμπλήρωση των αιτήσεων, καθώς και η ταυτόχρονη υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών θα βοηθήσει στην ταχύτερη επεξεργασία τους. Ως ατομικό εισόδημα φορολογικού έτους 2018 νοείται το πραγματικό εισόδημα του υποχρέου για το έτος χρήσης από 01.01.2018 έως 31.12.2018, όπως αυτό δηλώθηκε στις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος που υποβλήθηκαν το έτος 2. See full list on ethnos.gr See full list on ethnos.gr Στις περιπτώσεις που κατά την παράγραφο 1 της ενότητας γ' του παρόντος απαιτούνται δικαιολογητικά, οι υπηρεσίες (κπα2) του οργανισμού ελέγχουν τα δικαιολογητικά που επισυνάπτονται στην αίτηση ή που παραλαμβάνουν και με ευθύνη των προϊσταμένων ενημερώνουν τα αντίστοιχα πεδία του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής των δικαιολογητικών. See full list on ethnos.gr

Για τους συμμετέχοντες που από τη διαδικασία ελέγχου προκύπτει ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος αποκλεισμού, εφαρμόζεται διαδικασία μοριοδότησης από το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα του οργανισμού, στην οποία θα στηριχθεί η επιλογή τους ή μη για την επιδότηση της διαμονής τους σε τουριστικά καταλύματα.

Jul 15, 2021 · αποτελεσματα κοινωνικου τουρισμου: Τα μοριοδοτούμενα κριτήρια για την επιλογή των δικαιούχων είναι τα εξής: See full list on ethnos.gr Κατά τη διαδικασία ελέγχου αποκλείονται από τη συμμετοχή στο πρόγραμμα αιτούντες που: Jun 24, 2020 · οι δικαιούχοι μπορούν να πραγματοποιήσουν από μία (1) έως έξι (6) διανυκτερεύσεις, όποτε επιθυμούν κατά τη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος, σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν ελεύθερα από το «μητρώο παρόχων» του οαεδ, κατόπιν συνεννόησής τους με τον πάροχο του. Διαβάστε όλα τα νέα στο topics.gr. Ως ατομικό εισόδημα φορολογικού έτους 2018 νοείται το πραγματικό εισόδημα του υποχρέου για το έτος χρήσης από 01.01.2018 έως 31.12.2018, όπως αυτό δηλώθηκε στις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος που υποβλήθηκαν το έτος 2. Ειδικότερα αυτή τη στιγμή προχωράει ο έλεγχος από την ααδε για να εξακριβωθεί το δικαίωμα συμμετοχής στο. Για τους συμμετέχοντες που από τη διαδικασία ελέγχου προκύπτει ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος αποκλεισμού, εφαρμόζεται διαδικασία μοριοδότησης από το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα του οργανισμού, στην οποία θα στηριχθεί η επιλογή τους ή μη για την επιδότηση της διαμονής τους σε τουριστικά καταλύματα. Δείτε τους πίνακες που αναρτήθηκανε με τα προσωρινά αποτελέσματα για το 2021. More images for κοινωνικοσ τουρισμοσ αποτελεσματα » Τα προσωρινά αποτελέσματα για το πρόγραμμα οαεδ αναμένονται σύμφωνα με πληροφορίες στα μέσα του ιουλίου. Δεν πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα κατά την ενότητα α' του παρόντος β.

Posting Komentar

0 Komentar